από Δήμητρα Νικόλα | Νοέ 16, 2023
Μπισκότα Βουτύρου με στραγγιστό γιαούρτι 2%IngredientsΥλικά 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις180 γρ. αγελαδινό στραγγιστό γιαούρτι 2% (Biosmart)180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου80 γρ. ζάχαρη άχνη1 βανιλίνη ή ξύσμα πορτοκαλιούΚουπ κατ για τα σχήματα...
από Δήμητρα Νικόλα | Νοέ 16, 2023
Κέικ με κεφίρ και σως φράουλαςIngredientsΥλικά Για το κέικ500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου400 γρ. ζάχαρη4 αυγά (Κτήμα Κοκολάκη)260ml κεφίρ (Biosmart)1 φακελάκι baking powder1/4κ.γ. αλάτιβανίλιαΓια την σως φράουλας300γρ....
από Δήμητρα Νικόλα | Νοέ 16, 2023
ΒασιλόπιταIngredientsΥλικά 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου400 γρ. ζάχαρη4 αυγά (Κτήμα Κοκολάκη)150 γρ. τριμμένη καρυδόψιχα4 κ/σ κονιάκξύσμα από 1 πορτοκάλιάχνη ζάχαρη για την επιφάνειαDirectionsΕκτέλεσηΧωρίζουμε τους...
από Δήμητρα Νικόλα | Νοέ 16, 2023
Φιλέτα μπακαλιάρου σε ρόκα με καραμελωμένα αχλάδιαIngredientsΥλικά 500γρ φιλέτα μπακαλιάρου (Wild Ocean)250γρ ρόκα2 μεγάλα αχλάδιαλίγη ζάχαρη8κ.σ. ελαιόλαδο4κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο1κ.σ. μουστάρδα1κ.σ. μέλιαλάτι πιπέριλίγο αλεύριDirectionsΕκτέλεσηΣαλάταΠλένουμε και...
από Δήμητρα Νικόλα | Νοέ 16, 2023
Σαλάτα με παρμεζάναIngredientsΥλικά 1 μαρούλι iceberg1 συσκευασία ρόκα10 τοματίνια120γρ flakes παρμεζάνας ή τριμμένη (Zanetti)100γρ κρουτόν2κ.σ. σουσάμι1 κούπα σπόρους ροδιού8-10 καρύδια4κ.σ. ελαιόλαδο2κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο1κ.γ. μέλιΑλάτι –...