loader image
Αγριόγλωσσα Ψητή

Αγριόγλωσσα Ψητή

Αγριόγλωσσα ΨητήIngredientsΥλικά για 2 άτομα2 φιλέτα αγριόγλωσσα (Biosmart)ΑλάτιΠιπέριΕλαιόλαδοΛεμόνιΡίγανη (προαιρετικά)DirectionsΕκτέλεσηΜαρινάρουμε φιλέτα αγριόγλωσσας με το αλάτι, το πιπέι, την ρίγανη και το ελαιόλαδο. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε...
Vegan Μπουγάτσα με Παγωτό

Vegan Μπουγάτσα με Παγωτό

Vegan Μπουγάτσα με ΠαγωτόIngredientsΥλικά1 συσκευασία vegan μπουγάτσα της αρεσκείας μας (κρέμα, σοκολάτα ή φράουλα) (Trofeas)1 συσκευασία vegan παγωτό της αρεσκείας μας (Μπανάνα με καραμελωμένα καρύδια & γάλα κάσιους ή Βανίλια Cookie με σοκολάτα & γάλα...

Vegan Κέικ Πορτοκάλι με Παγωτό Βανίλια

Vegan Κέικ Πορτοκάλι με Παγωτό ΒανίλιαIngredientsΥλικάΠαγωτό Βανίλια Burbon «Μαδαγασκάρης» Σόγιας (Udea)110 γρ. ζάχαρη καστανή110 γρ. ηλιέλαιο1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκάλιξύσμα από 1 πορτοκάλι220 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης½ κ.γ. μαγειρική σόδα1 ½ κ.γ. baking powder½ κ.γ....
Μπισκότα Παρμεζάνας

Μπισκότα Παρμεζάνας

Μπισκότα ΠαρμεζάναςIngredientsΥλικά100gr Παρμεζάνα Reggiano Τριμμένη (ZANETTI)80gr βούτυρο125gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 αυγόΑλάτι και πιπέρι για γεύσηΣαφράν σε σκόνηDirectionsΕκτέλεσηΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το σαφράν. Προσθέτουμε το βούτυρο, αλάτι,...